Schlagern kommer till…

Då var det äntligen klart. Spänningen är över och vissa jublar medan andra inte alls är lika glada. Det är nämligen klart vilka städer som får melodifestivalen i vår, dvs 2016.

Halmstad gör entré på denna arena för första gången. Grattis Halmstad!

Sen är det mer eller mindre gamla rävar gällande städerna.

Allt börjar i Göteborg den 6:e februari. Därefter blir det Malmö, Norrköping och så vidare upp till Gävle. De är rutinerade städer och så kommer då Halmstad som en liten joker. Det blir här som ”andra chansen” kommer att gå av stapeln.

När sedan det blir dags för final är det inte helt oväntat Friends Arena som gäller. Denna gång är den planerad till 12 mars.

Några biljetter har inte ännu släppts utan det enda som är klart är just vilka städer som allt ska arrangeras i. När sedan biljetterna släpps brukar det vara ett extremt tryck. Som mest säljs det åtta biljetter till vardera köpare. Detta för att i alla fall på nått sätt stävja andrahandsmarknaden. För den är mycket stor. Bara några minuter efter att biljetterna börjat säljas brukar de ligga ute på Blocket och liknande sidor.

Men även om biljetterna inte kan köpas än så  kan man nu börja planera klädsel, festligheter, boende osv på orterna. För klädsel tipsar vi om tyllkjol.nu samt närmaste tygaffär. Visst kan man köpa ”boaormar” på utklädningsaffärer men det brukar vara betydligt billigare på tygbutikerna. Se till att köpa rejält med paljetter, glitter och glamour. Det kan aldrig bli för mycket av det goda.   

Leave a Reply