Trubadur i Gävle sökes

trubadur i Gävle någon

Det närmar sig november månad vilket för min del också innebär att börja planera vårens kommande schlagerfest i detalj. Tycker att det som vanligt ska bli väldigt roligt! För övrigt så har jag spånat lite och kommit fram till att det skulle vara roligt att ha lite live-underhållning här hemma också, så min fråga till er läsare är som följer: Är det någon som vet om/känner en duktig trubadur i Gävle? Om svar ja, kommentera gärna i kommentarsfältet. Kommentera gärna också om ni själv har kört på ett liknande upplägg tidigare, och om ni tyckte att det var ett fungerande koncept. Alltid roligt att få ta del utav andras erfarenheter.

Hur som helst så har jag ju som sagt funderingar på att hyra in en trubadur. Får kanske annonsera i lokala tidningar, då jag helst ser att den här personen är bosatt i Gävle, mest av rent praktiska skäl. Då hinner man ju kanske träffa personen innan, och komma överens om bland annat vilka låtar som passar bra på festen. Börjar luta mot att jag även kommer att sätta upp lappar på anslagstavlor runt om i staden, det skulle vara bra om jag fick tag i någon lämplig så fort som möjligt.

Kanske kan jag även höra med lokala musikskolor…?

Var på en tillställning tidigare i år som hade hyrt in en riktigt duktig trubadur. En ung kille, som gick på en gymnasieskola med musikinriktning. Skulle vara roligt om schlagerfesten också blev så pass lyckad, eller ännu bättre!

Ska återgå till att planera festen nu, runt mig har jag massor av olika pennor och post-it-lappar för att festplaneringen ska gå så smidigt som möjligt. Det verkar som att jag tenderar till att jobba bra i smärre kaos. Glöm inte att kommentera! Jag skulle bli väldigt tacksam.

 

 

 

 

Comments are closed.