Nästa årsvinst är färdig

 

Förberedelserna är igång – Som de är alltid är. Det tar ett år att planera schlagerfesten och en dag att genomföra den. Ja, inte riktigt kanske men visst jobbar jag med planerna då och då under veckorna. Inte minst när det är som tråkigast på jobbet. Så nu har jag fixat nästa års vinst till den som klarar schlagefrågorna bäst. Nästa år blir det ”Best Ever”  eller kanske rättare sagt ”Best Western Ever”

Vinst som väntar

Har prutat, snackat, bett och klagat. Jag har gjort allt. Och ni får allt!

Den som vinner nästa år tar hem en grym romantisk weekend Stockholm – självklart med schlagertema.

Boende:

3 nätter på centralt belägna Best Western Hotell. Priset är till den som vinner tävlingen men den gäller för två personer. Det är ju betydligt roligare att åka två på en resa. Så två personer i dubbelrum under dessa tre nätter. Frukostbuffé ingår självklart.

Mat:

En av kvällarna är bokade på Café Opera. Mat i världsklass och där väntar även underhållning i världsklass. Vilken av dagarna som bordet är bokat säger vi inte för en viss överraskning ska det vara vem som väntar på scenen.

En av kvällarna får ni ”Egen tid” och kan äta var ni  vill – det får ni bekosta själva.

Den sista kvällen väntar besök på Globen och Schlagermiddag för ni ska även få….

…Biljetter till finalen!

Har fått tag på två biljetter till finalen av melodifestivalen. På läktarsektion B så det är inte de bästa platserna – men knappast de sämsta heller.

Börja kvällen med schlagersupé och se hur globen sakta fylls med förväntansfulla besökare innan den stora finalen drar igång. Häng kvar på efterfesten och kom hem sent på natten.

Tävlingsstart 1 Mars

Som vanligt drar tävlingen igång 1:a mars och det gäller att samla så många poäng som möjligt under alla delfinalerna. Som vanligt har jag även ändrat reglerna något för att skapa en liten tvist (och för att locka fler att vara med). Exakt vad det handlar om kan jag inte säga än – men ett tips är att ha Facebook, Twitter eller blogg. Vem har inte det idag?

Vi ses – Vi tävlar – Jag vinner.

Comments are closed.