Ska festen bli mobil?

imageSka schlagerfesten läggas ner? Nej, men kanske ta en annan uttrycksform. Nästa år kommer vi ha fokus på halloween istället och frågan är om vi orkar genomföra två fester. Det visar sig. Vi kommer ändå att blogga här eftersom vi ändå börjat med det. Kanske blir schlagertema på halloween?

Så var ska vi vara? Det har funnits en tanke att vara i Fredriks stuga men samtidigt skulle det vara kul att tänka helt nytt. Fick ett tips från Göran som skulle vara coolt. Han visade en sida som säljer villavagnar (Villavagnar.com) och det skulle göra festen mer mobil. En sommarstuga har man på samma ställe samma år. Det kan visserligen vara trevligt men det kostar en hel del med underhåll och att ta hand om marken osv.  En villavagn är som ett litet hus på hjul som man kan flytta mellan olika campingar. Ni förstår idén va?

Nu hyr visserligen inte företaget ut villavagnar så vi kan inte hyra in en bara för en fest och ställa den på ett coolt ställe. Men däremot ska vi undersöka om någon har ett sånt där litet mobilt hus.

Då skulle vi kunna ha än mer fokus på temat. Är det beach-tema så är det ju tråkigt att vara inne. Då drar vi iväg huset och har festen på en beach osv.

Jag tycker det var cool idé. Om vi sedan kan genomföra den är en annan sak. Men ni som brukar komma år från år – ta en titt på exempel här. Den dag vi säljer stugan vet jag vad vi ska köpa istället. Billigare, enklare och mindre underhåll. Men underhållande till festen.

Så var blir festen? Det återstår att se.

Comments are closed.