Tre tips till mina vänner i södern

Nu sprider sig Schlagerfenomenet! Ja, det har väll varit stort länge men det festupplägg vi haft några år sprider sig ner mot Skåne. Kenneth, ni vet han med den bruna stora kalufsen, flyttade ner förra året och lovade att genomföra en identisk schlagerfest exakt samtidigt som våran. Vi ska koppla ihop oss med länk… Så Kenneth – This is for you

Boka Tobbe!

Jag lärde känna Tobias Chilli när han var typ 10 år. Vi bägge var faschinerade av trolleri och var väll ungefär på samma nivå. Sen körde han om mig med stormfart. Idag är en grym underhållare oavsett om du söker trolleri, show, akrobatik eller close-up. Boka honom för festen! Men säg till mig före så ska jag se om jag fixa till lite bättre pris.

Boka städning

Att göra iordning inför festen är roligt. Att planera, köpa in, pynta och göra snyggt. Däremot är det inte alls lika roligt att städa efter. Man är uppe lite för sent, kör lite för hårt och sover lite för lite. Så vaknar man upp till en fet röra. Det tredje året valde vi att boka flyttstädning. Jo faktiskt, hon sa på företaget att ”det där är inte vanligt hemstädning”. ”okej, sa jag – då beställer jag en flyttstädning”. Så blev det och sen dess kör vi så. Så min vän – Boka online Flyttstädning. Tips via länken.

Knytis

Att ha en stor fest kostar en hel del. Framförallt är det maten som kostar. Visst kostar det lite med priser och snygga prydnader men maten ”äter” upp en hel del av budgeten. Men så behöver det inte vara. Gör det enkelt för dig och skapa knytkalas. Du bestämmer menyn och vad som behövs och sedan lägger du ut inköpen på olika personer. Ex ”Anna får köpa ”någon slags korvar” och Emil får köpa ”Chips” osv. Då kan ni hålla nere entrépriset en hel del också.

 

Comments are closed.