Tyllkjol, Boa, Glitter – Jag längtar!

Då var det dags igen, snart börjar nästa års melodifestival med allt vad det innebär. Den första tävlingen hålls faktiskt redan den 6:e februari i Göteborg. Det ska bli trevligt med all schlager, pop, rock och andra musikgenrer som brukar sjungas vid det tillfället.

Vi ska hålla en schlagerfest ungefär vid den tiden, jag och några vänner och har faktiskt börjat planera redan nu. Det är trevligt det där med schlager, det får gärna vara mycket glitter och glamour och gärna trallvänliga melodier också. Därför har vi bestämt som en rolig grej att alla ska ha på sig tyllkjolar den här gången, som en del i att få in feststämningen. Eftersom vi inte är så många och det kan vara jobbigt att få tag i dem själv, så har vi bestämt att vi ska träffas vid ett tillfälle innan och ordna med tyllkjolarna. Vi har planerat att köpa in dem till festen, det blir enklast så, men varifrån vi köper dem det återstår att se.

Det är dock en del detaljer kring tyllkjolarna som återstår att reda ut. Vi har bland annat funderat kring när de är lämpligast att ges till gästerna. Just nu resonerar vi kring att antingen ge dem direkt till gästerna när de kommer till festen eller att eventuellt låta dem bli priser i någon sorts tävling med temat schlager. Ett annat problem är vem som ska betala för tyllkjolarna, i nuläget så är vi som sagt bara några vänner som ska ha en trevlig fest tillsammans och att dela på kostnaderna blir ibland lite knepigt. Hursomhelst så är det något som troligtvis kommer att lösa sig relativt enkelt när vi väl har kommit igång på allvar med planeringen av festen. Tyllkjolarna är lätta, inte alltför dyra och väldigt glamourösa, så förhoppningsvis kommer de att bli en succé på festen!

 

Comments are closed.