Välkommen att hitta din nästa

imageBara på tio år har dejting över nätet exploderat. Det är nästan vanligare att man träffats digitalt första gången än att man ses ”in real”. Men visst ä

Det finns flera orsaker till denna snabba utveckling.

För det första har det helt enkelt blivit socialt helt okej att fixa en digital dejting och kontaktannons. Folk umgås via facebook, pratar via skype och diskuterar i olika sociala forum. Att umgås digitalt har blivit helt accepterat, vilket det inte var när dejting en gång lanserades på nätet. Då såg många detta sätt att träffa någon som det ultimata sättet att säga till sin omgivning att man var i desperat behov av en livspartner. Men så är alltså inte fallet idag.

Det andra är att digital dejting går som hand i handsken med det samhällsklimat som är i Sverige. Idag bygger det mesta på individens egna behov och önskemål. Det ska kännas okej för personen och man vill själv kunna begränsa sin tillgänglighet eller avgöra själv hur mycket man vill lämna ut till någon annan. Det är som facebook – du väljer vad du vill säga till omvärden och vem som ska se det. Allt utifrån dina önskemål.Det är hela tiden du som styr vad du vill prata om, när ni ska prata och hur länge. Du har kontrollen…..men vågar du släppa den?

Vi vänder på det!

Välkommen till Schlagerfesten du Luxe. Festen där du släpper kontrollen – där du måste släppa kontrollen. Vi kommer inte vara digitala. Vi kommmer vara verkliga. Vi kommer inte låta dig ha kontrollen över när nästa person ska klickas fram. För så fungerar inte livet. Iallfall inte på schlagerfesten.

Speeddejting med en ovanlig tvist.

Vi kommer med mer information i december. Fram till dess kan ni börja slåss om biljetterna till Melodifestivalen. Vi släpper våra biljetter i januari.

 

 

Comments are closed.