Var hittar jag Pink Bouquet?

moshianoSom ni kanske läste i förra inlägget var vi inne på kläderna och på vad som ska köpas in till festen. Det är helt klart att planeringen minst är hälften av det roliga när man ska ha fest. Att köpa in kläder är det främst Elin som står för medan jag som vanligt fixar med det kluriga. Det är korsord, pyssel, rankinglistor och sånt där som jag inte ska berätta om – mycket är överraskning.

Men  – vad kommer du att lukta?

En lite lurig fråga men vi satt och diskuterade kläder och utstyrsel igår och landade på lukter. Finns det någon schlagerparfym?

Jag googlade schlagerparfym och hittade i alla fall några förslag. År 2006 lanserade Carola en parfym. En av Sveriges största schlagerdrottningar som dessutom valde att lansera den i samband med schlagerfestivalen. Det genererade rubriker som ”Carolas doftkupp inför schlager-SM”. Dessutom uppmärksammades den på grund av sitt namn.

Men det var trots allt snart tio år sen.

Hittade sedan ett blogginlägg av Pojkfröken där han (eller hon) listade ett flertal parfymer som skulle kunna klassa som schlagerparfymer. Överst på listan kom…

Moshino Pink Bouquet

Det är en parfym som har ”Extra Allt”. Svulstigt, extravaganza och storhet är ord som ibland förekommer i recensioner. Den har även ibland recenserats som ”Tutti Frutti viva Italia”. Allt på en gång vad gäller glitter, glamour och lyx.

Behöver det sägas mer. Tycker Pojkfröken har träffat mitt i prick.

Var?

Har en kompis som driver en sida som säljer billiga parfymer online så jag gick in och kikade om de hade just Moschino Pink Bouquet. Men så enkelt var det uppenbarligen inte att hitta den  parfymen. Någon som vet var den går att köpa? En drink till den som först hittar den. Klara färdiga….sök!

Comments are closed.